Mode Ms Kläder,Halva priset mäns kostymer,Ms kjol billig försäljning
 
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Hur fungerar NEXT varje dag?
Detta är väldigt enkelt, placerat före 21:00 får möjlighet att skicka order till nästa leveransdag. När beställningen är placerad och fraktalternativet valt nästa dag, bekräftas ordern. Alla framgångsrika order levereras till vårt team som plockar upp och paketerar objektet och placerar det i alla aktiviteter i varje paket och vi är redo att ställa in nästa leverans.

Vad är leveransdatum nästa dag?
Nästa arbetsdag från måndag till torsdag kl. 21.00. 21.00 Beställning (om beställt tisdag klockan 17.30, kommer projektet att publiceras på torsdag) Leverans nästa arbetsdag. På fredag, efter kl 21.00, kommer alla beställningar som hålls på lördag eller söndag att publiceras på tisdag.

Om jag har mer än en, men gäller inte för nästa dags order?
Vi har gjort allt för att minimera risken för att detta händer. En del av anledningen, om du gör flera order och var och en inte är tillgänglig följer vi en enkel process som ger dig en idé:

Alla tillgängliga poäng nästa dag skickas till dig för att få ditt mail.
Om ett projekt inte längre är tillgängligt nästa dag skickar vi alla återstående artiklar som meddelar dig att det är tillgängligt för vanlig post. Eftersom det här är fabriken kommer vi att skickas till dig via e-post så snart som möjligt, vi kommer att ersätta dig för porto.
Om objektet inte längre finns ombord skickar vi dig ett mail för att påminna oss om att vi kan skicka något från ingenting. Du debiteras inte för de skickade varorna, vi kommer att ersätta dig för porto.

Hur vet jag om ett projekt kan levereras nästa dag?
När du är i kassan på vår webbplats kan du se vilka leveransalternativ som finns tillgängliga för dig. Det är vid denna tidpunkt du kan se om din produkt är tillgänglig för leverans nästa dag.

Ska jag betala för mina varor?
Leveransorder till specifika platser, tullkostnader, där de läggs till leveransplatsen i landet. Nej, vi kan ge råd eller juridiskt ansvar för betalning. Lokala skattemyndigheter kommer att kunna göra ytterligare rekommendationer om dessa påståenden.

För tillfället kan vi inte ge BFPO-adressen eller orderadressens e-postadress. Detta är precis vad vi förväntar oss att tjäna inom en snar framtid.

Hur beställer jag för mig?
Från måndag till fredag ​​(utom helgdagar). Undertecknandet av kvittot av varor krävs. Om ingen finns tillgänglig på den angivna adressen kommer Joels paket att försöka få en granne och kortet kommer att lämnas i sändningsplatsen.

Internationellt: Projektet kommer att skickas av DPD. Låt din produkt kräva en signatur.

KONTORET kan inte garantera försäljning och leverans av varor till ditt specifika land eller ort, därför är du medveten om importrestriktionerna

Back